Zeytin Festivali Çocuk Şenliğine Burak Bila İmzası

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Erzin 30 Ağustos’ta Zaferi Çocuk Şenliğiyle Kutlayacak

Erzin’in geleceği için kolları sıvayan Belediye Başkan Aday Adayı Burak Bila, ilçenin en değerli tarımsal zenginliğini yaşatmak için düzenlenen Zeytin Festivali Çocuk Şenliği’ne sponsor oldu.

Zeytin Festivali’ni Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlık geleceğinin teminatı çocuklarla birlikte Zafer Coşkusu eşliğinde kutlamanın ayrı bir gurur kaynağı olduğuna vurgu yapan Burak Bila, Erzin’de yapılacak her eserin çocuklara hediye edileceğini söyledi.
Bila Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Burak Bila, Erzin için yıllardır yaptığı sosyal sorumluluk projelerinin kapsamını büyüterek Büyük Taarruzun Yıldönümü 30 Ağustos Zafer Bayramında Gökdere Mesire Alanında 17.00’da başlayacak kutlamalarda bölge halkının coşkusuna ortak olacak.
Tiyatro Sanatçısı Aziz Öktem koordinasyonunda gerçekleşecek 7. Zeytin Festivali Çocuk Şenliğinde, onlarca sürpriz hediyeler ikramlar animasyon gösterileri ve konser etkinliği olacak.
Erzin Belediye Başkan Aday Adayı ve Bila Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Burak Bila, festival etkinliklerini depremde yıkılmış Hatay’ın bir çok ilçesinde çocuklarla buluşturmayı planladığını belirterek, bölge halkını 30 Ağustos Zafer Bayramı 7. Zeytin Festivali Çocuk Şenliğine davet etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.