Başkan Savaş, CHP yönetimini hayırladı!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyük Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Yusuf Mansuroğlu ve ilçe yönetimini ziyaret etti.
İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yeni yönetim kurulunu tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Savaş, “tüm ilçe yönetimlerimizle beraber Hatay’ımız için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” mesajı verdi.

Başkan Savaş, daha sonra İskenderun İlçe Başkanı Mansuroğlu ile birlikte Yenişehir Mahalle Muhtarı Tevfik Bilen’in ev sahipliğinde çözüm ortakları muhtarlar ile bir araya geldi.

Pirireis Mahalle Muhtarı Sabit Dreyfioğlu, Süleymaniye Mahalle Muhtarı Cevat Çakır, Barbaros Mahalle Muhtarı Sabahattin Anlamaz ve Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Cemil Çopur’un bulunduğu toplantıda mahallelerin ihtiyaçları ve eksikleri ile hemşehrilerinin talepleri hakkında bilgi aldı.


İskenderun ilçemize bağlı Gürsel Mahallesi’nde Muhtarı Semir Öz vasıtasıyla halkın taleplerini ilk ağızdan dinleyen HBB Başkanı Lütfü Savaş, sorunlara yönelik çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulundu be “Çalışmalarımızı hemşehrilerimizin önerilerini dikkate alarak gerçekleştireceğiz.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.