Mersin ve Antalya CHP Milletvekillerinden Hatay çıkartması

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, Mersin Milletvekili Gülcan Kış, bir dizi ziyaret kapsamında İskenderun’da idi. Coşar ve Kış’a CHP Hatay Milletvekilleri eşlik etti.

 

CHP Genel Merkezi tarafından Hatay’da incelemelerde bulunmak, sorunları ve çözüm önerilerini tartışmak maksadıyla görevlendirilen heyetimizle birlikte İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Nermin Yıldırım Kara, ziyaret dolayısıyla yaptığı paylaşımda: “Hatay’ın kalkınmasının ancak geniş bir iş birliği masası etrafında gerçekleşeceği şuuruyla bizleri kabul eden İTSO Başkanı Leven Hakkı Yılmaz’a, yönetim kurulu üyelerine ve heyetimize teşekkür ediyoruz.

Bir dizi ziyaret kapsamında İskenderun’da bulunan heyetimiz partili emekçilerimizle birlikte İskenderun Kaymakamı Sayın Murat Sefa Demiryürek’e, makamındaki kabulü için teşekkür ediyoruz. Ortak anlayış ve çaba, Hatay’ımızın yeniden ayağa kalkmasının harcını oluşturacaktır.Hatay’ın gücü, birlikte aşabileceğimiz her engeli yeneceğimize olan inancımızı daha da pekiştiriyor. Birlikte omuz omuza, daha aydınlık yarınlara yürüyeceğiz.” ifadelerini dile getirdi.
Heyet daha sonra; TBMM Grup Başkanvekili Burcu Köksal, Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, milletvekilleri Hatay İl Örgütü Başkanı Hakan Tiryaki ve Filiz Haksöz ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı ziyaret etti.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.