BAŞKAN TOSYALI:ÇOCUK KÖYÜ YAPIM ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın, çocuklar için hayata geçireceği Çocuk Köyü Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Başkan Fatih Tosyalı, sık sık yapımı devam eden Çocuk Köyü Proje alanına giderek incelemelerde bulunuyor.

 

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Başkan Tosyalı, İskenderun Çocuk Köyü projesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek son durum hakkında bilgiler aldı.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Şehrimiz ve bölgede bir ilk olacak projemiz tamamlandığında çocuklarımızın buluşma noktası İskenderun Çocuk Köyü olacak. Kentimize ayrı bir değer katacak olan projemizi en kısa zamanda tamamlayarak çocuklarımızın hizmetine sunacağız “dedi.

 

EĞLENEREK ÖĞRENECEKLER, YETENEKLERİNİ KEŞFEDECEKLER

Çocuk Köyü Projesi kapsamında, hem İskenderunlu çocukların hem de bölgedeki tüm çocukların eğlenceli zaman geçirebilecekleri, hayal güçlerini geliştirici etkinliklere katılabilecekleri, yeteneklerini keşfedebilecekleri ve böylece mutlu olabilecekleri bir sosyal alan hizmete sunulacak.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.