Yanık tespitlerine dayanarak söyledi: HATAY’I KORUMAK LAZIM.

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türk Eğitim Sen Hatay 2 No’lu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık, depremden ardından çok tartışılan ve kaygıların dile geldiği; demografik yapı, toprak bütünlüğü, halkın güvenliği gibi konular gündemimizi çok sık meşgul ediyor. İşte bu noktada koltuk sahibi ülkesini seven ve yaptığı değerlendirmeler ve tespitlerle kamuoyunu bilgilendirme sorumluluğu taşıyan insanların seslerini yükseltmeleri gerektiği gerçeğinden yola çıkan Türk Eğitim Sen Hatay 2 No’lu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekiyor.

“Hatay Türk Yurdu” demek yetmiyor!

Türk Eğitim Sen Hatay 2 No’lu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık’ın paylaşımı:
HATAY’I KORUMAK LAZIM

Tipi Tipin biri Hatay ile ilgili bir laf etti günlerdir gündemden düşmüyor. Bu hususun gündem olması bana göre de iyi oldu, önemli bir husus.
Ancak Hatay ile ilgili bu husus kadar önemli bir durum daha var ama onu kimse konuşmuyor.
Hatay’ın yaşanabilir olması için giden insanlarımızın dönmesi için, imar islerinin halledilmesi için, can, mal ve toprak güvenliğinin sağlanması için ivedi olarak gerekli önlemler alınmalı, gerekiyorsa yasal düzenlemeler yapılmalıdır.
Hatta deprem zamanı olduğu gibi Milli Seferbelik ilan edilmiş gibi çalışılmalıdır.
Bir günde ilçe ilçe, kırk kapı gezen, depremden beri buralardan ayrilmayip birçok olaya şahit olan bir vatandaş olarak kendimce yaptığım tespitlerime dayanarak bunları söylüyorum.
İş işten geçmeden bu hususta önlemler almak, dikkatli olmak lazım.
Yani “Hatay Türk Yurdu” demek yetmiyor!
Hatay da ki Türk Varlığını, milli birlik ve beraberligi şiar edinmiş Arab’iyla, Kürd’üyle, Ermeni’siyle, Sünnisiyle, Alevisiyle, Hristiyaniyla, Musevisiyle..
Hataylıları Korumak da gerekiyor!
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.