Emniyet Müdürü Güneş İGC’yi ziyaret etti… “Depremin izlerini ve yaşadıklarımızı hafızalarımızda canlı tutmalıyız”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetimi İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’i Gazeteciler Cemiyeti binasında konuk etti. Müdür Güneş, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve Yönetim Kurulu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmadan dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi. 

Depremin hemen ardından Emniyet Müdürlüğünün alanda olduğuna işaret eden Emniyet Müdürü Güneş, 6 Şubat Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremlerin ardından İskenderun kaymakamı, idare amirleri AFAD başta olmak üzere Devletin bütün kurum ve kuruluş temsilcilerinin depremin ilk anından itibaren vatandaşların yanında olduklarını kaydetti. Müdür Güneş, depremden sonra da herkese büyük sorumluluklar düştüğünü anımsattı.

 Devletin kurum ve kuruluşları ile depremzedenin yanında olduklarını yineleyen Müdür Güneş, “yaşadığımız depremin izlerini ve yaşadıklarımızı hafızalarımızda canlı tutmalıyız. Bilim insanlarımızın Ülkemiz deprem bölgesi her an tedbirli olmalıyız şeklindeki uyarılarını dikkate almalıyız” dedi ve ev sahipliği için İGC Başkanı Atar’a ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Başkan Atar da Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’i cemiyet binasında ağırlamaktan dolayı mutluluklarını dile getirdi.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.