ERZİN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİP OLAN İŞİNSANI BURAK BİLA İGC’Yİ ZİYARET ETTİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde Bila Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Burak Bila, memleketi Erzin’e Belediye Başkanı olmak için yoğun bir çalışma sürecine girdi. Yapacağı çalışmaları ve yol haritasını anlatmak üzere İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Burak Bila, İGC Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

ERZİN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİP OLAN İŞİNSANI BURAK BİLA İGC’Yİ ZİYARET ETTİ

Yaptığı yatırımlarla bölgede istihdam ve katma değer sağlayan genç iş insanı Bila Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Burak Bila, Erzin’in iyi yöneltilmediği ve halkının da hak ettiği yaşamsal avantajlarından faydalandırılamadığı gerekçesiyle Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.
Bila, “Tarihi, kumsalı ve narenciyesiyle ülkemizin önemli bir noktasında olmasına rağmen yönetilenler tarafından hamle yapamayan Erzin’imizin bu özelliklerini aktif hale getirmek için, önemli olan bu dinamikleri daha canlı kılmak için, Burnaz’ıyla, narenciyesiyle simgeleşen şehrimizin insanı için siyasete girme kararı aldım. Erzin’imizi daha güçlü hale getirmek için güçlü bir iradeyle hareket etmek gerektiği düşüncesiyle AK Parti’den Belediye Başkan aday adaylığı çalışmalarına başladım. Sorunları da çözüm yollarını da çok iyi biliyoruz” dedi.
FESTİVALE DAVET
Burak Bila ayrıca, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Erzin Gökdere Mesira Alanında saat: 17.00’de 7. Çocuk Şenliği ve Zeytin Festivali düzenleyeceklerini belirterek, Erzin halkını bu anlamlı etkinliğe davet etti.
İGC Başkanı Diyap Atar ise, ziyaretinden ötürü Bila’ya teşekkür ederek, yerel seçimlerde başarılar diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.