THK İskenderun’da görev değişikliği

Published on:  /   Yorum yapılmamış


Türk Hava Kurumu İskenderun Şubesi Kayyum Heyeti Başkanı Ferit Ali Gündel, başarılı geçen görev süresini tamamlayarak yapılan kongrede Başkanlığı Başarılı Eğitimci Ali Koç’a devretti.

Üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleşen Türk Hava Kurumu İskenderun Şube Kongresinde görevi Ali Koç ve yönetim kuruluna devreden Ferit Ali Gündel, kurumun yeniden faal bir hale gelmesi, gençlerin sivil havacılık alanında eğitim almalarının sağlanması gibi bir çok konuda çalışma yaptıklarını belirterek, yeni dönemde Ali Koç ve yönetim kuruluna başarılar diledi.
Türk Hava Kurumu İskenderun Şube Başkanı Ali Koç da, kendisini başkanlık görevine seçen tüm üyelere teşekkür ederek, Türkiye’nin en seçkin kurumlarından biri olan THK’yı çok iyi noktalara getirmek için çalışacaklarını söyledi ve herkesten bu süreçte destek beklediğini ekledi.
Ali Koç Başkanlığında oluşan
Türk Hava Kurumu İskenderun Şube Yönetim Kurulunda Ferit Ali Gündel, Yılmaz Verim, Gökhan Gökpınar, Murat Kert yer aldı.

Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri;
Sezer Çoban, Turhan Demir, Ufuk Dinçer, Evren Uyar, Osman Alptekin

Şube Denetleme Kurulu;
Asıl Üyeler ; Nesime Kapar, H. Fahriye Pineci, Mehmet Memişoğlu
Yedek Üyeler; Harun Erdoğan, Ferhat Kaymakçı, Varaş Burhan Özdemir

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.