AKIN BODUR’A HOŞGELDİN ZİYARETİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

6 Subat Kahramanmaraş depreminde yaralanan Cumhuriyet muhabiri ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) İskenderun temsilcisi – Ses Gazetesi muhabiri Akın Bodur, İskenderun’a döndü. Depremden 8 saat sonra oturdukları 5 katlı binanın enkazında, sol el bileğini bırakmak zorunda kalan Akın Bodur’un İstanbul’da tedavi görmüştü. İstanbul’da dört aydır tedavi gören TGC İskenderun Temsilcisi Akın Bodur ile TGC yönetimi, tedavi sürecini yakından takip etmişti. Yaşanan deprem sonrasında TGC’nin deprem bölgesindeki gazetecilerle dayanışma içerisinde olmuştu.

Tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından İskenderun’a dönen Akın Bodur‘u meslektaşları yalnız bırakmıyor. Ekogündem Gazetesi İmtiyaz sahibi-Yazı İşleri Müdürü Serpil Korkmaz, kardeşleri Fadıma Korkmaz Eren, Selma Korkmaz Gülüş ve eşi Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Gazetecilik Ve Habercilik Bölümü Dr.ÖğretimÜyesi İhsan Gülüş ile birlikte Akın Bodur‘u ziyaret etti.

Korkmaz, ziyaret ile ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında: “Ses Gazetesinde on yıllık mesai arkadaşım meslektaşım Akın Bodur’u aramızda görmek güzel bir duygu. Akın arkadaşımızı kardeşlerim Fadıma Korkmaz Eren, Selma Korkmaz Gülüş ve eşi İhsan Gülüş ile birlikte ziyaretimiz, sohbetimiz umut verici ve anlamlı idi. Hiç bir şey eskisi gibi olmasa da yaşama sıkı sıkıya tutunacağız. Yaşamın kendisi mücadele değil mi ki zaten? Hepimiz depremi farklı boyutlarda yaşadık. Mücadeleye kaldığımız yerden devam edeceğiz, aramıza yeniden hoş geldin diyoruz sana Akın.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.