İMMUNOTERAPİ KANSERE KARŞI NASIL ETKİLİ?

Published on:  /   Yorum yapılmamış

‘İmmunoterapi Farkındalık Ayı’ dolayısıyla açıklamada bulunan İskenderun Palmiye Hastanesi Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Şükrü Özaydın, çağın hastalığı olan kanserin tedavisinde akıllı ilaçların önemine değindi.

Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Şükrü Özaydın


Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Şükrü Özaydın, “İmmunoterapi, bağışıklık sisteminin kanser hücrelerini tanıması ve yok etmesini sağlayarak yapılan tedavi yöntemidir. İmmunoterapi, 2010 yılından itibaren onkolojide aktif olarak kullanılmaya başlanarak, kanser tedavisinde çığır açmıştır.Akciğer kanserinden meme kanserine; böbrek ve cilt kanserlerine pek çok kanser türünde başarıyla uygulanmaktadır.Gerek tek başına, gerekse de diğer kemoterapi ve akıllı ilaçlarla beraber kullanılabilmekte ve uzun süreli sağkalımlar elde edilmektedir. İmmunoterapi tedavisini İskenderun Gelişim hastanesi bünyesinde başarıyla uygulamaktayız. Kanser tedavisinde artık çok daha güçlü olarak hastalarımızın yanınızdayız” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.