KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ VE ELİMSENDE DERNEĞİ’NDEN ÇOCUKLARİÇİN EXPO ALANINA YENİ OYUN ALANLARI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kansersiz Yaşam Derneği ve Elimsende Derneği, Hatay Büyükşehir Belediyesi EXPO alanına oyun alanı ve kütüphane kazandırıyor. Depremin ilk zamanlarından Hataylı vatandaşlar ve çocukların sosyalleşmesi ve hayata daha hızlı adapte olabilmeleri amacıyla birçok kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşları ile görüşmeler gerçekleştiriliyor.

Elimsende Derneği ve Kansersiz Yaşam Derneği’nin Hatay Büyükşehir Belediyesine hibe ettiği konteynerde depremden etkilenen 4-6 yaş arası çocuklara sosyal aktiviteler gerçekleştirilecek ve birçok oyun alanı oluşturulmuş olacak.

Ayrıca alanda dershaneye gidemeyen ve ekonomik olarak zor durumda olan bütün çocuklar için kütüphane oluşturulacak ve isteyen herkes bu hizmetlerden faydalanabilecek.

HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Emine Atmaca da Hatay’ı bu zor zamanlarda yalnız bırakmayarak özellikçe çocukların eğitimlerini düşünen ve onlara önemli alanlar kazandıran Kansersiz Yaşam Derneği ve Elimsende Derneğine teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.