İSKFAD: “Sanat birleştirir ve iyileştirir umuduyla hep birlikte yaralarımızı sarabileceğiz”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Fotoğraf Ve Sinema Sanatı Derneği (İSKFAD), üyeleri uzun bir aradan sonra tekrar bir araya geldi. İskenderun Lima Kafe’de bir araya gelen fotoğraf tutkunları; depremin yaralarını dayanışma ile sarılacağına olan inançlarını dile getirdiler.

Geçtiğimiz yıllarda Hatay ile ilgili çekim yaptıkları yerlerin depremle yıkılması dolayısıyla acılarının büyük olduğunu ifade ettiler. İSKFAD’lı üyeler, “şubat ayında şehrimizde ve 10 ilde yaşanan felaket sonucunda yitirdiğimiz canlarımızı rahmetle anıyor kalanlara başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Bütün kayıplarımızın yanında defalarca fotoğraflarını çektiğimiz ve gezdiğimiz çoğu yeri de kaybetmiş olduk ve görsel bellek yönünden de acımız büyük. Yaşamın gerekliliği olan hayat mücadelesine devam etmek zorundayız. Sanat birleştirir ve iyileştirir umuduyla hep birlikte yaralarımızı sarabileceğimizi umuyoruz.” İfadelerine de yer verdiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.