İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI AVUKAT GÜLÜMSER CEYLAN KÖLE SAHA ÇALIŞMASINDA

Published on:  /   Yorum yapılmamış


AVUKAT GÜLÜMSER CEYLAN KÖLE Denizciler Mahallesi’nde seçim ofisi açtı

İyi Parti Hatay Milletvekili Adayı Avukat Gülümser Ceylan Köle, seçim kampanyası kapsamında Avukat Gülümser Ceylan Köle Hatay’ın İskenderun ilçesinde bulunan Denizciler Mahallesi’nde seçim ofisi açtı. İyi Parti Hatay Milletvekili Adayı Avukat Gülümser Ceylan Köle, seçim ofisi açılışının ardından Belen esnafını ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi ve sorunlarını dinledi. Daha sonra, Denizciler Mahallesi muhtarını ziyaret ederek mahalle halkıyla buluştu.

İyi Parti Hatay milletvekili adayı Gökhan Zan’ın düzenlediği futbol turnuvasına da katılan İyi Parti Hatay Milletvekili Adayı Avukat Gülümser Ceylan Köle, turnuvaya eşlik ederek gençlerle bir araya geldi. Ceylan, gençlerle yaptığı sohbetlerde gençlerin sorunlarını dinledi ve gençlerin spor yaparak sağlıklı bir yaşam sürdürmelerini teşvik etti.

İyi Parti Hatay Milletvekili Adayı Avukat Gülümser Ceylan Köle, yaptığı açıklamada, “Seçim kampanyamız boyunca tüm Hataylılarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyeceğiz ve çözüm üreteceğiz. Halkımızın desteğiyle Hatay’ın geleceği için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

İYİ Parti Hatay milletvekili adayı Av. Gülümser Ceylan Köle seçim gezilerine İskenderun bölgesinde başladı.
İYİ Parti Hatay milletvekili adayı Av. Gülümser Ceylan Köle, Hataylıların sorunlarını yakından dinlemek için seçim gezilerine İskenderun bölgesinde başladı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Köle, ev ziyaretleri yaparak halkın dertlerini dinledi. Seçim sürecinde vatandaşların yaşadığı sorunlara duyarlılık gösteren Köle, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzattı ve hatta ekmek açmalarına bile yardımcı oldu.

Vatandaşlar tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Köle, seçim çalışmalarını hızlandırarak, “Artık tam zamanı geldiğini düşünüyoruz” dedi. Halkın sevgi ve destek dolu tepkileriyle karşılanan Köle, Hataylıların güvendiği bir milletvekili adayı olarak seçim kampanyasını sürdürdü. Vatandaşların dertlerini dinleyen, sorunlarına çözüm bulmaya çalışan Köle, halkın güvenini kazanarak, seçim sürecinde önemli bir ivme yakaladı.

İYİ Parti Hatay milletvekili adayı Av. Gülümser Ceylan Köle’nin seçim gezileri ve vatandaşlarla yaptığı samimi ziyaretler, Hataylılar arasında büyük bir heyecan yarattı. Köle, halkın desteğiyle seçim çalışmalarını kararlılıkla sürdürerek, Hatay milletvekili olarak halkının hizmetinde olacağını vurguladı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.