TGC’den meslektaş dayanışması

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Basın sektöründe çalışan meslektaşlarını zor günlerinde yalnız bırakmadı. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş’taki depremzede gazetecilerle buluştu.
İSTANBUL-Depremde evi, iş yeri yıkılan ve ekipmanı enkaz altında kalan gazeteciler için Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin deprem bölgesindeki ihtiyacı olan gazetecilere ekipman desteği sağlaması anlamlı bir dayanışma olarak değerlendirildi. depremzede gazetecilere destek kapsamında Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Yönetim Kurulu, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş’taki depremzede gazetecilerle bu gün buluştu.

TGC Yönetim Kurulu dayanışma programı kapsamında 29 Nisan 2023 Cumartesi günü Hatay, Osmaniye’de öğleden sonra da Kahramanmaraş’ta depremden zarar gören gazetecileri ziyaret edecek.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu adına üç ile yapılacak ziyarete Başkan Vekili Vahap Munyar, Genel Sekreter Sibel Güneş, Genel Sayman İhsan Yılmaz ve Genel Sekreter Yardımcısı Nuray Karagöz katıldı.

Program kapsamında 100 gazetecinin bilgisayar, fotoğraf makinesi ve cep telefonu ihtiyacı sağlanmış olacak. TGC’nin depremzede gazetecilerin mesleklerine devam edebilmesi için başlattığı programa Eczacıbaşı Holding, Trendyol ve hepsiburada.com destek veriyor.
Programın ilk adımı olarak TGC Yönetim Kurulu’nun katılımıyla 10 Nisan 2023’de Adıyaman ile Malatya’daki gazetecilere ekipman desteği sağlanmıştı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.