TİP İskenderun’da alan çalışmalarını hızlandırdı: Hatay’ın sesini meclise hep birlikte taşıyacağız!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türkiye İşçi Partisi (TİP) 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Seçimine yönelik alan çalışmalarını hızlandırdı.
“Hatay’ın sesini meclise hep birlikte taşıyacağız! ” şiarıyla hareket eden TİP, İskenderun merkezde kurduğu stantta “TİP senin sesin 14 Mayıs’ta seçim senin” sloganıyla “TİP senin Meclis senin” diyerek seçmeni bilgilendirip oy vermeye çağırıyor.
Hatay’ın Samandağ ve İskenderun ilçeleri başta olmak üzere Hatay seçmenine “Oylar TİP’e Oylar Çark Başak’a” diye çağrı yapıyor.

Bir yandan İskenderun Sağlık Parkında TİP stant kurdu. Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili adayı Avukat Can Atalay ve Barış Atay Mengüllüoğlu‘nun fotoğrafları bulunan seçim afişleri İskenderun’un en işlek caddesine asıldı.

“TİP SENİN TİP SENİN SESİN” BAŞLIKLI ELBROŞÜRÜ DAĞITILDI
TİP’liler, “Halkın Kırmızı Çizgileri” sloganı ile Hataylı seçmene seslendiklerini,
Türkiye İşçi Partisi’nin sadece seçimlerde başarı kazanmak için değil, köklü bir siyasal ve toplumsal
dönüşüm için güçlerini topladığını belirterek şunları söyledi: Bu kapsamlı mücadelenin bizlere yüklediği görev, Türkiye’de halkın sigortası olmak, halk adına ihlal edilemez kurallar koymak, deyim yerindeyse Halkın Kırmızı Çizgileri’ni çekmek ve tüm varlığımızla bunları savunmaktır. Seçim Bildirgemizin özeti mahiyetinde olan “Halkın Kırmızı Çizgileri” başlıklı el bröşürler ile İskenderunlu seçmenimizi bilgilendiriyoruz. Hatay’ın sesini meclise hep birlikte taşıyacağız!” dedi.

TİP’li gençler Samandağ’da da seçim çalışmaları kapsamında broşür dağıttı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.