Başkan İbrahim Gül: 23 Nisan’ı bu yıl hüzünlü ve buruk duygularla yaşıyor ve yaşatıyoruz!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Cumhuriyet tarihimizin en özel ve en anlamlı günlerinden biri olan 23 Nisan’ı, bu yıl hüzünlü ve buruk duygularla yaşandığını ve yaşatıldığına dikkat çekti.

Başkan İbrahim Gül, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kamuoyuna şöyle seslendi:

“Cumhuriyet tarihimizin en özel ve en anlamlı günlerinden biri olan 23 Nisan’ı, bu yıl hüzünlü ve buruk duygularla yaşıyor ve yaşatıyoruz.
Dünyada çocuklara bayram armağan eden ve dünyada çocuk bayramını kutlayan tek ülke olma özelliğini hepimize yaşatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anlamlı vecizesini, onun dilinden tekrarlıyorum.
“Küçük hanımlar, küçük beyler…
Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız.
Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.”
Türkiye Cumhuriyeti tarihinin dönüm notası olan bu önemli günde, deprem dolayısı ile kaybettiğimiz çocuklarımızı rahmetle anıyor, çocuklarımızın ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyor, başta çocuklarımız olmak üzere tüm hemşerilerimizin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.