Deprem illerinde hüzünlü ve buruk bir bayram yaşanıyor!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Dün Antakya’daydık bu gün de. Bu gün bayram değil yas var burada. Çünkü Antakya yas evi. Sokakta tek tük insanlar gördük. Evler sessizlik ve yoksunluğa selam durmuş. Dikkatimi çeken Devlet kurumların kapılarında dalgalanan bayrağımız ve Köprübaşı’ndaki Atatürk’ün şahlanan at sırtındaki anıt heykeli gibi Hatay’ımız da yeniden ayağa kalkacak ve tüm heybeti ile şahlanacak diye mesaj veriyor.

İskenderun’da protokol bayramlaşması
6 Şubat’ta yaşanan depremlerin yıktığı ilçeler arasında bulunan İskenderun’da da hüzünlü ve buruk bir bayram kutlaması hakim. Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen protokol halk bayramlaşması buruk da olsa yapılırken sohbete konu olan yaşamam deprem oldu aman zaman.
İskenderun Koordinatör Valileri Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara ve Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaş, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılıç, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, ilçe Jandarma komutanı Binbaşı Yusuf Yıldırım, kurum müdürleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar bayramlaşma törenine katıldı. Tören İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’in ev sahipliğinde gerçekleşti.



Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.