Genç Kanaat Önderi Mehmet Arslan, depremzedelerin yanında!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Alevi Kanaat Önderi Mehmet Arslan, Kahramanmaraş Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17’de meydana gelen 7,7’lik bu depremin ardından aynı gün saat 13.24’te ardı ardına gelen depremlerden zarar gören vatandaşların yaralarını sarmaya çalışıyor.


Afetten etkilenen depremzedelere yardım devam eden Alevi Kanaat Önderi Mehmet Arslan, Ramazan ayın dayız. İslamiyet’te yardımlaşmanın önemini hepiz biliyoruz ve bu yüce duyguyu yaşama geçirmek için çalışıyoruz. Dinimizce de yardımlaşma ve dayanışmanın en anlamlısı ihtiyaç sahiplerine delsek olmaktır. Biz de elimizden geldiği kadar, depremzede hemşerilerimizle yakından ilgilenerek ihtiyaçlarını temin ediyoruz. Çadırlarda yemek-su ve çeşitli gıdalar dağıtıyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için bizler de destek olma gayretindeyiz. Depremzede kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gideriyor, sıcak yemek ikram ediyoruz” diye konuştu.

Alevi Kanaat Önderi Mehmet Arslan, imkânı olan herkesi depremzedelere destek olmaya davet ederek yardımlaşmanın İslam dinindeki önemine de değindi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.