Ülkücüler Belen “BEREKET SOFRASINDA GÖNÜL BİRLİĞİ” sofrasında buluştu!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

BEREKET SOFRASINDA GÖNÜL BİRLİĞİ” iftar programı MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Hatay Milletvekili Adayları, İl Başkanı, İlçe Başkanları, Kadın Kolları, Ülkü Ocakları, MHP’ ye gönül verenler mahalle muhtarları ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Belen Sarımazı Doğa Park tesislerinde gerçekleştirilen, iftar programı MHP Genel Başkan yardımcısı İsmet Büyükataman, MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, MHP Hatay Milletvekili adayı Lütfi Kaşıkçı, Belediye Başkanı İbrahim Gül, Hatay’ın tüm ilçe başkanları ve partilileri buluşturdu.

Yoğun katılımın olduğu iftar programına MHP Genel Başkan yardımcısı İsmet Büyükataman, MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin Hatay’ın tüm ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün ev sahipliğinde düzenlenen
İftar öncesinde kısa bir açıklama yapanGenel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman, “Yaşanan büyük depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. 6 Şubat tarihinde yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen bu depremde en çok etkilenen il Hatay olmuştur. Büyük depremlerin yaşandığı ilk andan itibaren, olumsuz hava koşulları ve felaketin büyüklüğüne rağmen Devletimizin tüm kurumları bölgelere seferber olmuştur” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.