TİP’den Barış Atay Antalya’dan ikinci Can Atalay ise Hatay’dan birinci sırada vekil adayı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türkiye İşçi Partisi (TİP)’den Barış Atay Antalya’dan ikinci sıradan, Can Atalay ise; Hatay’dan birinci sıradan milletvekili adayı olarak listede yer buldu. TİP 14 Mayıs’taki genel seçim için vekil aday listesini belirledi.

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, “sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi: “Mücadele azmini ve kararlılığını Gezi’den, Soma’dan, Aladağ’dan, Hendek’den ve daha birçok direnişten tanıdığımız, her zaman haklının sesi ve savunucusu olmuş sevgili dostum Can Atalay milletvekilli adaylığı teklifimizi kabul ederek bizi çok mutlu etti.
Bu karanlığı hep birlikte sonlandırıp Can ve Saray tarafından tutsak edilen tüm yoldaşlarımızla özgürlükte buluşup kucaklaşacağız.Ve hep birlikte hesap soracağız!”


Sosyal medyada “Barış Atay, listedeki yerini Can Atalay’a vermiş Barış vekillikten önce gönülleri kazandı. Can da İnşallah özgürlüğünü kazanacak Siyaset ve haysiyet el ele olduğu sürece Türkiye de kazanacak” yorumları yapılıyor.


TİP listesine göre; Sera Kadıgil İstanbul 1. bölge, Ahmet Şık İstanbul 2. bölgede ve Erkan Baş 3. bölgeden birinci sıralardan aday oldu.
Aday listesini YSK’ye teslim eden TİP’in Hatay milletvekili aday listesi şöyle:

Şerafettin Can Atalay
Aylin Açıkgöz
Mehmet Ali Gümüş
Emrah Karaçay
Hasan Aşkar
Nurcan Ördek
Cansu Daloğlu
Barış Dağ
Abdulhamit Yayar
Hüseyin Akgöl
Özlem Parlak

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.