AGF’den Hatay’a “Başsağlığı ve geçmiş olsun” ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen 2 büyük deprem ve artçı sarsıntılardan zarar gören illeri ziyaret kapsamında İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni (İGC) ziyaret etti. Başkan Atar, yönetim kurulu ve gazetecilere “Başsağlığı ve geçmiş olsun” nde bulundu.

Ziyaretler kapsamında Hatay’a gelerek İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden AGF Genel Başkanı Gaye Coşkun, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve TGK Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Ahmet Duran Yenigün, depremlerin yarattığı can kayıpları, ekonomik sosyal ve kültürel kayıpları yaşandığına dikkat çekerek, “depremde yitirdiğimiz meslektaşlarımıza ve tüm canlarımıza Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve tüm ulusumuza da başsağlığı diliyoruz” dediler.

İGC Başkanı Atar da; “depremin acısı yüreklerimizi dağladı. Acımız ortak. AGF’nin yanımızda olduğunu memnuniyetle karşıladık. Teşekkür ediyoruz.” şeklinde duygularını ifade etti.

Depremin Hatay’daki yıkımın boyutlarına dikkat AGF Genel Başkanı Gaye Coşkun, Antalya ve ilçelerinde deprem bölgesinden gelenlere ev sahipliği yatıklarını ifade ederek “Biz depremi yaşamadık. Ama acı hikâyelerini dinledik. Çok büyük bir afet yaşadık. Yaşadığımız bu afetin ardından AGF olarak derem bölgesindeki arkadaşlarımızı ziyaret ederek onların mesleki sıkıntılarını dinledik. Meslektaşlarımızın yaşadığı sıkıntıların giderilmesine yönelik üst makamlarla görüşeceğiz” dedi.

AGF Başkan ve Yönetimini İskenderun ziyaretinin ardından Antakya’da da gazetecilerle buluştu. Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nihat Mazmanoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile görüş alışverişinde bulundular.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.