Milletvekili Şahin: “Hukuksuzlukların giderek arttığı hukukun istisna olduğu bir dönemdeyiz”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Milletvekili av. Suzan Şahin, Avukatlar günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, 5 Nisan Avukatlar Günü’nün buruk kutlandığına dikkat çekti. Şahin, açıklamasında “Hukuksuzlukların giderek arttığı hukukun istisna olduğu bir dönemdeyiz. Çok sayıda meslektaşımızı ve yurttaşımızı depremde kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz.” ,fadelerine yer verdi.

Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin’in 5 Nisan dolayısıyla yaptığı açıklama:
Depremin ilk gününden itibaren mesleki ve insani görevini yerine getirerek halkımızın yanında, haksızlıkların karşısında olan; birey hak ve özgürlüklerinin savunulmasında, hakların korunmasında, hukukun üstünlüğünün var olmasında yılmadan çaba gösteren; demokratik, laik, sosyal ve hukuk devletinin devamının güvencesi olan meslektaşlarımıza minnettarız.
Hukuk sisteminin en dayanıklı zincirleri olan cansiperane bir şekilde hakkın peşinden giden tüm meslektaşlarımın Avukatlar Günü kutlu olsun.
Biz avukatlar Atatürk ilke ve devrimlerine sadakatten, hukukun üstünlüğü ve insan haklarını, hukukun evrensel ilke ve kurallarını savunmaktan asla ödün vermeyeceğiz.
Çünkü biliyoruz ki hiçbir şey bir devleti kendi kanunlarını ihlal etmekten daha hızlı yıkamaz..

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.