‘14 Mart Tıp Bayramı’nda depremde vefat eden hekimler ve sağlık çalışanları için bir dakikalık saygı duruşu!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gelişim Hastanesi ve Palmiye Hastanesi sağlık çalışanları, ‘14 Mart Tıp Bayramı’ dolayısıyla Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremde hayatını kaybeden doktorları andı.

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’nin de katıldığı anma töreninde; İskenderun Gelişim ve Palmiye Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Ahraz, İskenderun Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Suha Caymaz, İskenderun Gelişim Hastanesi Başhekimi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Emin Turhan, hastane yöneticileri, doktorlar, sağlık çalışanları depremde vefat eden hekimler ve sağlık çalışanları için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Depremde hayatını kaybeden sağlık çalışanlarını saygı ve minnetle andıklarını ifade eden İskenderun Gelişim Hastanesi Başhekimi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Emin Turhan, “Sağlık çalışanlarımız deprem felaketinde de gece gündüz demeden en ön safta fedakarca çalışmaya devam etmektedir. Bu felakette kaybetmiş olduğumuz sağlık çalışanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz. Böyle bir felaketin bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.