TMMOB Heyeti Hatay`da

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli 6 Şubat 2023 depremlerinin ardından incelemelerde bulunmak ve yürütülen çalışmaları koordine etmek üzere Adana`da TMMOB heyeti ile Adana ve Mersin İKK`ları bir araya geldi.7 Şubat 2023 Salı günü Adana`ya giden TMMOB II. Başkanı Selçuk Uluata, İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Taner Yüzgeç ve İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şube Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Tatlı, Adana İKK ile birlikte depremden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu.
İncelemeler ardından saat 20.00`de İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesinde, deprem bölgeleri için yürütülen dayanışma faaliyetleri ve teknik çalışmaların koordinasyonu gündemiyle toplantı yapıldı.

Gerçekleştirilen toplantıya; TMMOB II. Başkanı Selçuk Uluata, İMO YK Başkanı Taner Yüzgeç, TMMOB Yüksek Onur Kurulu üyesi Abdullah Bakır, İMO Ankara Şube YK Başkanı Bülent Tatlı, TMMOB Adana İKK Sekreteri Ahmet Uncu, TMMOB Mersin İKK Sekreteri İbrahim Yücesoy, TMMOB Adana ve Mersin İKK Birimlerimizin temsilcileri ile Oda Temsilcileri katıldı.
Çalışmalar kapsamında TMMOB 2. Başkanı Selçuk Uluata, İMO Yönetim Kurulu Başkanı Taner Yüzgeç, İMO Ankara Şube Başkanı Bülent Tatlı, TMMOB Hatay İl Koordinayon Kurulu bileşenleri ve Hatay Büyükşehir Belediyesi temsilcisi 8 Şubat 2023 tarihinde bir araya geldi. Heyet çalışmalarını Hatay`da yaptığı tespit çalışmalarıyla sürdürdü.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.