Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’da faaliyet gösteren Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşinsanları Derneği (ATSİAD), ilk günden itibaren depremzedelerin ihtiyaçları için sahada oldu
.

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa dileklerinde bulunan ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez, Bir daha böyle bir afet yaşanmaması dileklerini iletti.
ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez, ilk günden beri Yönetim Kurulu ve üyeleriyle birlikte sahada oldukları gibi, Arsuz Karaağaç Mikado Restoran’da sabah akşam depremzedelere ücretsiz sıcak yemek hizmeti vermeye başladıklarını söyledi.

ATSİAD Yönetim Kurulu ve Üyeleri olarak yaralar sarılana kadar depremzedelerin yanında olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Mithat Ceritbinmez, dernek olarak devletin ve milletin yanında olmaya devam edeceklerine vurgu yaptı ve tüm depremzedeleri Arsuz Karaağaç Mikado Restoran’da sabah kahvaltısı ve akşam yemeğine beklediklerini söyledi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.