WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_3.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_3.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (77410) ORDER BY t.name ASC

Yükseliş İtalya’da | Ekogündem Gazetesi

Yükseliş İtalya’da

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Yükseliş Koleji’nin İtalya’daki kardeş okulu ile birlikte yürüttüğü “Hello Italy” adlı eTwinning Okul Ortaklığı Projesinin “Eğitim ve Kültür Final Etkinliği” başladı.
Roma da buluşan öğrenciler İspanyol Merdivenlerinin önünde hem birbirlerini tanıma fırsatı buldular hem de ekip çalışması yaptılar.

Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut ÖKTEM yaptığı konuşmada öğrencilerin birbirlerinin kültürünü yaşayarak tanıma fırsatı buldukları için çok şanslı olduklarını, bu eğitim ve kültür gezisinin onların sorumluluk alma, özgüven kazanma ve ekip çalışması yapma becerilerini geliştireceğini belirtti ve ortak okul öğrencilerini ülkemize davet etti.

Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut ÖKTEM koordinesinde gerçekleşen geziye katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimize dileriz.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.