Atakaş Denizcilik Lisesi fiber tekne üretti! Sırada seri üretim hedefi var!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, fiber tekne üretti. Testlerden başarıyla geçen fiber teknede seri üretim hedefleniyor.

Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören öğrencileri; gemi yönetimi, gemi makineleri gemi inşa, yat inşa, makine teknolojisi ve makine ressamlığı alanlarında eğitim alan gençler, okulun atölyesinde fiber tekne üretti. İskenderun Körfezi’nde test edilen fiber tekneler, seri üretimle denizcilik alanında gençlerin yetişmesine katkı sunacak. Denizcilik Lisesi öğrencilerinin bu başarısı Milli Eğitim Bakanlığı, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İskenderunİlçe Milli Eğitim müdürlüğünün sosyal medya hesaplarında de paylaşımlarla kitlere duyuruldu.

Millî Eğitim Bakanlığı
yaptığı paylaşımda; “Eğitimle Üretimin Gücünü Buluşturan Okul İskenderun Sefa Atakaş Denizcilik MTAL öğretmen ve öğrencileri, bünyelerindeki gemi yapım atölyesinde gezinti ve balıkçı teknesi imal ederek hem denizlerin hem istihdamın kapılarını aralıyor.” ifadelerine yer verirken, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz da paylaşımında; “İskenderun ilçemizde bulunan Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz fiber tekne üretti. Testlerderden başarıyla geçen fiber teknede seri üretim hedefleniyor.” Şeklinde Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin başarısını takipçileri ile paylaştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.