Başkan Tosyalı Basını buluşturdu…

Published on:  /   Yorum yapılmamış


İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı 10 Ocak çalışan gazeteciler günü münasebetiyle dörtyol ve İskenderun basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İskenderun Belediyesine ait Doğan Gazinosunda düzenlenen yemek organizasyonuna, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Cemiyet Başkanları, Gazeteciler ve gazetecilerin aileleri katıldı.

Gazeteciliğin önemine değinen İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, yerelde gazetecilik yapmanın ulusalda yapmaktan, maddi ve manevi anlamda daha zor olduğunu belirterek, gazetecilere meslek hayatlarında başarılar diledi.

Dörtyol ve İskenderun’daki gazetecilerle buluşan İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, gazeteciliğin tarafsız, dürüst bir biçimde yapan emekçi gazetecilerin gününü kutladı ve katılan herkese teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.