Kaymakam’dan Abader Ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun kaymakamı Murat Sefa Demiryürek Abacılı Yörük Türkmen Derneğini (ABADER) ziyaret etti. Ziyaret verimli ve hoş sohbet ortamda gerçekleşti.


Ziyaret ile ilgili değerlendirme yapan ABADER Başkanı Duran Bilgin “Sayın Kaymakamımızın derneğimizi ziyaret etmesi biz onurlandırdı ve mutlu etti. Kaymakamımızda bir hemşeri sıcaklığı, tatlı dil, güler yüzü, gençlik enerjisi ile doluluğunu gördük. Kaymakamımıza Abacılı halkının devletine tüm varlığıyla yürekten bağlı, Vatanı, Milleti, Devleti, Milli ve manevi değerleri uğruna kahramanca mücadele eden, gerektiğinde bu uğurda çekinmeden Vatan sağ olsun diyerek can vermeye hazır şehit ve gazi adayları olduğunu söyledik. Bekbele Spor Kulübü için saha yapılması konusunda takipçi olacağını söyledi. Ayrıca Makine Mühendisi Talip BİLGİN’ in projesine destek çıkacağını söyleyerek, Kaymakamlığa davet etti. ABADER olarak gerçekleştirdiğimiz faaliyetleri kendilerine arz ettik.” Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı olarak çok mutlu olduk.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.