İskenderun Kuyumcular Saatçiler Fotoğrafçılar ve Çiçekçiler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Fırat : İskenderunluluk ruhunu büyütmeliyiz!

Published on:  /   Yorum yapılmamış


İskenderun Kuyumcular Saatçiler Fotoğrafçılar ve Çiçekçiler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Fırat ve yönetim kurulu üyeleri basın mensupları ile bir araya gelerek 2023 yılına iyi dileklerle karşılama temennisini dile getirirken 2022’nın da genel bir değerlendirmesini yaptı. Başkan Fırat, konuşmasında, “İskenderunluluk ruhunu büyütmeliyiz!” vurgusu yaptı.

Yeni yıl ile birlikte basınla buluşmayı rutin hale getirmeyi planladıklarını dile getiren Oda Başkanı Uğur Fırat Fırat, hayat pahalılığı, orman yangınları, salgın, yakın zamanda merkez üssü Kırıkhan’da olan yer sarsıntısına ilişkin değerlendirmelerin yanı sıra kentin sosyal ve ekonomik değerlendirmesini yaptı.

İskenderunluluk ruhunu ve dayanışmasını tutkuyla yaşama geçirmek gerektiğine vurgu yapan İskenderun Kuyumcular, Saatçiler Fotoğrafçılar ve Çiçekçiler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Fırat, ye yılda yeni yeni umutların, güzellikleri, huzuru, hoşgörüyü getirmesini temenni ederek, yöneyim kurulu üyeleri, Oda esnafı üyeleri ve medya mensupları ile objektiflerin karşısına geçti ve “Bu fotoğrafı çerçeveletip duvara asacağız” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.