HATAY ŞAMPİYONU ARSUZ AYLA NACİ UYAR ANADOLU LİSESİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Okul Sporları Genç Erkek Voleybol İl Birinciliği Finali, İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü kapalı spor salonunda oynandı.

Finale kalan Erzin Bahri Çelen And. Lisesi ile Arsuz Ayla Naci Uyar A. Lisesi kupa için kıyasıya mücadele etti.

Final setine kadar süren mücadeleyi Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, Arsuz ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yanmaz, İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel maçın heyecanına ortak oldu.

Final setini kazanan Arsuz Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi Voleybol Genç Erkeklerde Hatay il birincisi olurken, ikinci olan Erzin Bahri Çelen And. Lisesi de büyük alkış aldı.

Bitiş düdüğüyle sona eren final setinde Arsuz Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi sporcularının sevinci görülmeye değerdi.

Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, son ana kadar mücadeleyi bırakmayan İl ikincisi olan Erzin Bahri Çelen And. Lisesi öğrencilerinin yanına giderek teselli etti.

Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, Arsuz ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yanmaz, İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel öğrencileri tebrik ederek kupa ve madalyalarını verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.