Gülüş Ailesi yasta! Ali Baba son yolculuğuna uğurlandı!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Erzincan Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Dr. Öğretim Üyesi Akademisyen –Gazeteci İhsan Gülüş’ün babası, Erzincan Vali Metin İlyas Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Selma Korkmaz Gülüş’ün kayınbabası Ali Gülüş, bu gün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Mersin’in Mut İlçesine bağlı Aşağıköselerli Köyü Aile mezarlığında son yolculuğuna gözyaşları ve dualarla uğurlandı.

Yaşlılığa bağlı yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle yaşamını yitiren Ali Gülüş, ikisi kız altı çocuk babası idi.

İhsan Gülüş, MKÜ İMYO’da öğretim görevliliği görevinde bulunmuş, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu olarak görev yapmış, İskenderun’da Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı muhabirliği döneminde de İskenderun bölgemizde basın sektöründe başarılı çalışmalara imza atmıştı.

Halen Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde Akademisyenlik, Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gazetecilik doktora mezunu Doktor Öğretim Üyesi İhsan Gülüş’e, kardeşimiz Selma Korkmaz Gülüş’e, Gülüş ailesine ve sevenlerine Ekogündem Gazetesi Ailesi ve Korkmaz Ailesi olarak taziye mesajımızı iletiyor geride kalanlara Allahtan sabır ve sağlık diliyoruz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.