WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_1.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_1.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (75822) ORDER BY t.name ASC

ATATÜRK ÇİÇEĞİ İLE ANLAMLI BİR GÜNDE ZİYARET YAPTILAR… | Ekogündem Gazetesi

ATATÜRK ÇİÇEĞİ İLE ANLAMLI BİR GÜNDE ZİYARET YAPTILAR…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Anlamlı günde anlamlı Kadınlar için anlamlı bir gün olan 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakları gününde ellerinde Atatürk çiçeği ile İTSO Başkanı Yılmaz’ı ziyaret eden İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Yılmaz’ı tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Yılmaz, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Ziyaretlerinin anlamlı bir güne denk gelmesinin önemine değinen Zeynep Çakmaklı, Başkan Yılmaz’a şahsında yönetim kuruluna ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyelerine başarı diledi.
Başkan Çakmaklı, oda olarak desteklerinizi hep yanımızda hisstettik. Destekleriniz için teşekkür ediyoruz.” dedi ve KMÇYD’nin kuruluşundan bu yana çalışmaları hakkında Başkan Yılmaz’ı bilgilendirdi.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneğinin çalışmalarını uzun yıllardır Dernek olarak çalışmalarınızı yakından takip ediyor ve takdir ediyorum. Dernek çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. Karşılıklı iyi dilek ve düşüncülerin dile geldiği ziyaret sohbet havasında geçti.

Toplantı sonrasında günün anısına İTSO Başkanı ve KMÇYD Yönetimi fotoğraf çektirdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.