TÜRK METAL’e Milletvekili Özel Belediye Başkanı Tosyalı ve Gelecek Partisinden tebrik ziyareti!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türk Metal Sendikası İskenderun 1 Nolu Şubesi 3 Olağan Genel Kurulunu tek liste ile yapmasının ardından yeniden güven tazeleyen İskenderun Şube Başkanı Çakır Varan ve yönetim kurulu, tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeyi sürdürüyor.

Hatay Ak Parti Vekili Abdülkadir Özel İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, Türk Metal Sendikası İskenderun 1 No’lu Şubesini ziyaret ederek, Başkan Varan ve yönetimini tebrik ederek başarı dileklerinde bulundular.


Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İskenderun 1 No’lu Şube Başkanı Varan, işçinin alın teri ve emeğinin kutsal, emek mücadelesinin önemli olduğunu vurguladı.

Hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Gelecek Partisi İskenderun İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve yönetimi Türk Metal Sendikası İskenderun 1 No’lu Şubesini ziyaret ederek Başkan Çakır Varan’ı ve yönetimini tebrik etti. Başkan Varan, ziyaret için Yılmaz’a teşekkür etti.

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Yılmaz da emeğin karşılığını bulması, işçinin hak ettiği ücreti alması bakımından sendikaların mücadelesini desteklediklerini ifade etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.