İsdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral’dan Özçelik İş Sendikası ziyareti… Endüstriyel ilişkileri güçlü ve iyi tutmak ve çalışan memnuniyetini artırmayı konuştular…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İsdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral ve İnsan Kaynakları ve İdari işler Direktörü Bora Alptekin, Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube yönetimini ziyaret etti.

Endüstriyel ilişkileri güçlü ve iyi tutmak ve çalışan memnuniyetini artırmanın sohbete konu olduğu ziyaretten dolayı Şube başkanı Mehmet Güngör, duyduğu memnuniyeti dile getirerek Genel Müdür Oral’a teşekkür etti.


Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Güngör, “Örgütlü olduğumuz tüm işyerlerinde endüstriyel ilişkilerimizi güçtü tutmak ve çalışan memnuniyetini artırmak için elimizden gelen gayret ve çabayı gösteriyoruz. Sayın Genel Müdürümüzle İsdemir’deki son gelişmeleri ve çalışanlarımızın sorunları ile alakalı karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk” şeklinde ziyareti değerlendirdi.

İsdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral, ziyaretin sıcak ,samimi bir ortamda oldukça verimli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Misafirperverlikleri için şube başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.