İskenderun’da Gaziler Günü kutlanıyor!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Bu vatan için canlarını hiçe sayarak tehlikeye atan gaziler için her yıl 19 Eylül’de bir dizi etkinlikler düzenleniyor. Vatan aşkı için canları hiçe sayan gaziler için bu gün İskenderun’da Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından Kaymakamlığın düzenlediği kahvaltı programı ile İskenderun protokolü gaziler ile bir araya geldi.


İskenderun Kaymakamlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Ülkemizin bağımsızlığı ve milletimizin bekası için canını feda eden şehitlerimiz ve gazilerimiz şanlı tarihimizin yaşayan abidesi ve sönmeyen meşaleleridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi tazimle anıyoruz. #GazilerGünü” ifadelerine yer verdi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Gaziler Gününü kutladı. Başkan Tosyalı mesajında; “Gazilik ömür boyu taşınacak büyük bir gururdur.

Bu vesileyle, tüm Gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ebediyete irtihal eden Gazilerimizi ve Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. ” şeklinde düşenlerini dile getirdi.
http://ekogundem.org/wp-content/uploads/2022/09/gaziler-gunu-tosyali.jpg

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.