Gelecek Partisi İskenderun İlçe Başkanı Yılmaz: “Yapılan işleri proje hizmet anlamında göstermek Ülke yönetmek demek değildir!”

Published on:  /   Yorum yapılmamış


Yapılan hizmetlerin ülke yönetmek olmadığını ileri süren Gelecek Partisi İskenderun İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, “Yol su Elektrik Ülkemizde milletimize hizmet bazında yapılan işler ile Olmazlardan biridir. Bu denli yapılan işleri proje hizmet anlamında göstermek Ülke yönetmek demek değildir.” Dedi.

Yapılan hizmetin milletin cebinden çıktığına vurgu yapan Baykan Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Elektrik Su ve Otoyol Köprü Yol paraları enerji tüketimlerini ödemektedir. Yani Milletin Cebinden çıkan ödenekler ile yapılmaktadır… Önemli olan milletimiz cebine evine işyerine girecek Projeler üretmektedir.Gelecek Partisi Olarak Vatandaşımızı OY PUSULASI olarak kimsenin görmemesine ne bizler nede gerçekleri yaşayarak öğrenen kıymetli milletimiz izin vermeyecektir.

Tek hedefimizin Bizlere Bu Onurlu Türk Bayrağımızı,Kutsal Topraklarımızda Türk Evladı olarak yaşatmamıza vesile olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkerinden ve yürüdüğü yolu örnek alarak Milletimiz ile Başbaşa el ele memleketimizi ülkemizi yöneteceğimize inanıyorum. Cumhurbaşkanlığı adaylığı söz konusu olan T.C milletimizin tarafından seçilmiş Son Başbakanı
Ekonomist ve Siyasi Bilimler dalında Prof.Dr Sn Ahmet DAVUTOĞLU hocamıza Ülkemizi daha güzel yöneteceğine inanan ve desteklerini esirgemeyen 5 Siyasi Genel Başkanına teşekkür ediyorum.

Vatanımızı sevmek ve daha güzel günlerde buluşmamıza sebep olmak üzere İlçe teşkilatlarımız İle milletimizin her daim yanında olacağız.”

Öte yandan Gelecek Partisinin İlk Mitinğinin Sultanbeyli’de yapıldığını anımsatan Başkan Yılmaz, katılımdan hoşnut kaldıklarını ifade etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.