Gümrük Müdürü Melahat Özdemir görevi Ömer Kuru’ya devretti!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gümrüğünün yeni müdürü Ömer Kuru oldu.
Gümrük Müdürlüğünde yapılan devir teslim töreninde Melahat Özdemir görevini devretti.

İskenderun Gümrük Müdürlüğü görevini 2 yıldan buna başarı ile sürdüren ve bir çok önemli çalışmalara katkı sağlayan, Güçlü korkusuz ve kararlı duruşu ile teşkilatına değer katan Melahat Özdemir Türkiye’nin Strajetik öneme sahip olan İran sınırında bulunan Gürbulak Gümrük Müdürlüğüne atandı. Türkiye’de 5 kadın gümrük müdüründen birisi olan Melahat Özdemir’in İskenderun’dan ayrılışı öncesi devir teslim töreni düzenlendi. Gümrük çalışanlarının yoğun katılım gösterdiği törende konuşan Melahat Özdemir İskenderun Gümrük müdürlüğünün çok önemli bir bölge olduğuna dikkat çekerek görevinde yükselmek isteyen Gümrük çalışanları için önemli fırsatlar barındırdığını belirtti.
Melahat Özdemir bugüne kadar birlikte çalıştığı çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek görevini İDÇ Gümrük Müdürlüğü görevini başarı ile yapan ve İskenderun Gümrük Müdürlüğü görevine atanan Ömer Kuru’ya devir etti. Görevi devir alan Ömer Kuru ise yaptığı konuşmada hizmetlerinden dolayı Melahat Özdemir’e teşekkür ederek İskenderun’da birlik ve beraberlik içerisinde başarılı çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.