İskenderun Belediyesinden 90 Okula 16 ton boya ve malzemesi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediyesi, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün talebi üzerine İskenderun’daki okulların boya ve malzeme ihtiyaçlarını karşılıyor.

İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, yaklaşık 90 okula 16 ton ihtiyacı boya malzemeleri bağışladıklarını söyledi.
İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, Okul Müdürleri ve İdare Amirlerinin katılımıyla bu gün Numune Mahallesi’ndeki Belediye Ulaşım Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle boya ve malzemeler okul müdürlerine teslim edildi.

İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, törende yaptığı konuşmada; “İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün belediyemizden talebi üzerine İskenderun’da eğitim veren 90 okulumuzun 16 ton boya ve boya malzeme ihtiyacını karşılamış bulunuyoruz. Okullarımız 2022-2023 Eğitim Yılına daha iyi şartlarda başlasın ve çocuklarımız daha iyi ortamlarda eğitim alsın diye okullarımıza katkı sunmuş bulunmaktayız. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize çok daha güzel şartlarda eğitim alsın diye bizden talep edilen tüm malzemeleri okullarımız adına karşıladık mutluyuz.” dedi.

Başkan Tosyalı’nın ardından söz alan İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, “Güçlendirme yapılan okullar hariç bütün okulların ihtiyacı karşılanmış oldu. Bundan dolayı İskenderun Belediye Başkanımıza, basınımıza ve daire müdürlerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Programın sonunda; İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, okul müdürlerine boya ve boya malzemelerini tek tek teslim etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.