İYİ Parti Hatay Milletvekili A.Adayı Prof. Dr. Zafer Doğantan, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Doğantan Emek Eşittir Başarı mesajı verdi!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gazeteciler Cemiyetini (İGC) ziyaret eden İYİ Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Zafer Doğantan, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İGC Başkanı Diyap Atar, Yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler tarafından karşılanan Doğantan ve ekibi, medyanın önemine değinerek gazetecilerin çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Diyap Atar, ziyaret ile ilgili güzel düşüncelerini paylaşmasının ardından ülkemizin güzelliklere ihtiyacı olduğunu belirtti.
İYİ PARTİ Hatay Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Zafer Doğantan, “Dil-din-ırk olarak değil insan odaklı bakış açımızla gruplama olmadan barış ve huzur ortamını bu ülkede yaşamak istiyoruz. Tüm gayretimiz ortak hareket etmektir. Ülkeyi seviyorsan bizimlesin mantığından hareketle siyasi çalışmalarımızı yürütüyoruz. Her gittiğimiz yerde halkımızın yakın ilgisi bizleri umutlandırıyor. “Emek Eşittir Başarıdır” mesajını verdi.

Prof. Dr. Zafer Doğantan kimdir?
1956 yılında Antakya’da doğmuş, ilk ve orta öğrenimini Gaziantep’de , yüksek öğrenimini ise Atatürk Üniversitesi’nde bölüm birincisi olarak tamamlayarak, ODTÜ Gaziantep Yerleşkesi, Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümünde Akademisyen olarak 1979 yılında görevine başladı.
Çukurova Gaziantep ODTÜ’de Yardımcı Profesör ve Doçentlik, Anadolu Üniversitesinde ikinci lisans eğitimini tamamladı.
Mustafa Kemal Üniversitesi (1993) Mühendislik- Mimarlık Fakültesinin Kurucu Dekanı olarak görev yaptı. İskenderun Teknik Üniversitesinin Rektör Yardımcılığı görevinde de bulunan Prof. Dr. Zafer Doğantan, İYİ PARTİ İskenderun ilçesinde üye olarak görev yaptı. İYİ Parti yönetiminin değişmesiyle de, yeni yönetimde İlçe Başkan Yardımcısı ve divan üyesi olarak görev yapıyor.

Akademik çalışmalarının yanında aktif siyasi yaşamına öncelik tanıyarak yaşamını sürdürmekte olan Prof. Dr. Zafer Doğantan, insan ilişkilerine önem veren, siyasi konularda kendini sürekli yenileyen bir isim olarak saha çalışmalarına yoğunlaşarak, yönetim ekibiyle uyum içerisinde çalıştığı gözlemleniyor. Resim ve heykel sanatıyla da yakından ilgili olan Prof. Dr. Zafer Doğantan aynı zamanda; Hatay Devleti zamanında Millet Vekili ve Meclis Başkan Vekilliği yapmış, Hatay Devletinin ülkemize katılmasından sonra da Antakya‘nın üst üste iki kez Belediye Başkanlığını yapmış Av. Vedi Karasbay’ın torunudur.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.