Başkan Savaş ve CHP Hatay milletvekilleri izlenimlerini gazetecilerle paylaştı!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun’daki program kapsamında esnaf, ve mahalle ziyaretlerinde bulunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve beraberinde CHP Hatay milletvekilleri, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek kamuoyu ile buluşmalarındaki izlenimleri gazetecilerle paylaştılar.İGC Yönetim Kurulu Başkanı Diyap Atar, Yönetim Kurulu ve üyeler bu gün Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin, Mehmet Güzelmansur ve İsmet Tokdemir’i konuk etti.
Hemşehri buluşmasındaki izlenimlerini gazetecilerle paylaşan HBB Başkanı Savaş, şunları söyledi: “İskenderun’daki Halkla buluşmamıza milletvekillerimiz de eşlik etti. Ziyaretimizden hoşnut kalan Hemşehrilerimizin talep ve önerilerini aldık. Onları dinledik. Neler yapabiliriz şeklinde değerlendirmelerimiz oldu. Programımız kapsamında İskenderun Gazeteciler Cemiyetini de ziyaret etmiş bulunuyoruz. Bizleri İGC’de konuk ettiniz. Misafirperverliğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz.” Başkan Diyap Atar, İGC’yi ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek Başkan Savaş ve ekibine başarı dileklerinde bulundu.Daha sonra İGC üyeleri ile birlikte toplu fotoğraf çektiren konuklar, gazetecilerle vedalaşarak mahalle buluşmalarına devam etmek üzere cemiyetten ayrıldılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.