Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman karbon salınımı bahanesi ile hayvanların toplu itlaf edildiği iddialarını TBMM’ye taşıdı! Hayvan ve insan nüfusu azaltılmak mı isteniyor?

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Sadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, çeşitli felaket senaryoları ile nüfusun azaltılmasının hedeflendiği, enerji, sağlık ve gıdayı tekellerinde kıtlık yaratılmak istendiği iddialarını T.B.M.M Başkanlığına sunduğu önerge ile gündeme taşıdı.

 

Tarım ve hayvancılığın yerini laboratuarda organik içeriğe sahip olmayan sebze/meyve ve yapay etlerin aldığı ve karbon salınımı bahanesi ile hayvanların toplu itlaf edildiği iddialarının yanı sıra insan nüfusunun azaltılmasına yönelik kritik iddiaları meclise taşıyan Karaduman, tüm bunların küresel fonların aracılığıyla hayata geçirildiği düşüncesinden yola çıkarak Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’nin Anayasanın 98’inci ve İçtüzüğün 96 ve 99’uncu maddeleri gereğince yanıtlamasını istediği önergeyi 4 Temmuz 2022 tarihinde T.B.M.M Başkanlığına sundu.

 

KONYA MİLLETVEKİLİ ABDÜLKADİR KARADUMAN TARIMIN HEGOMANYASINI DEĞERLENDİRDİ!

Tarımı ilk insanın yaratılmasıyla birlikte başladığını düşünen Karaduman tarımı hayati bir öğe olarak nitelendirdi.

Karaduman, önergesinde; “18.yy.’ın  başlarıyla birlikte “kaynakları sınırlı, ihtiyaçlar sınırsız” mantığının benimsenmesi dünyadaki servetin %99’unu elinde bulunduran yöneten %1 ‘lık azınlık ile çeşitli felaket senaryoları ile nüfusun azaltılmasını hedeflemekte enerji, sağlık ve gıdayı tekellerinde bulundurarak istenilen sonuca ulaşacağını savunmakta.

Covid19 salgını ile terk edilmeye çalışılan geleneksel tıbbın yerini deneysel çalışmaların aldığı tarım ve hayvancılığın yerini laboratuarda organik içeriğe sahip olmayan sebze/meyve ve yapay etlerin aldığı ve karbon salınımı bahanesi ile hayvanların toplu itlaf edildiği, tarımın terk edilmesi suretiyle tarımsal alanların yok edilmesi gibi olaylar içinde bulunulan kritik durumu gözler önüne sermekte.

Dünyada geleneksel tarımın terk edilmesini savunan Bill Gates’in dünyanın çeşitli ülkelerinde verimli tarım arazilerini aldığı da basına yansıyan hatta Türkiye Marmara bölgesinde büyük tarım arazileri iddia edilmekte olduğuna vurgu yapan Karaduman gelinen noktayı son zamanlarda sıkça gündeme gelen kıtlık haberlerinin akabininde bir çok ülkede toplu hayvan ölümlerinin de fazla olduğuna dikkat çekmekte.” İfadelerine yer verdi.

Sadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, söz konusu iddialarla ilgili  olarak Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’nin cevaplamasını istediği önergede şu sorular yer aldı:

“1)Yabancılara satılan tarımsal kullanım amaçlı arazi miktarı ne kadardır?kimlere,hangi bedellerle satılmıştır?

2)2022 yılı içerisinde yenen tarımsal alan miktarı ve buğday tarlası miktarı ne kadardır?

3)Son 5 yıl içerisinde yıllara göre yanan tarımsal alan miktarı ne kadardır?

4)Bakanlığınızın laboratuvar tarım ve yapay et projelerine yönelik destek ve girişimleri var mıdır? Bunlar nelerdir?

5)Bakanlığınızın küresel ısınmayla mücadele adı altında hayvan sayılarının azaltılmasına yönelik çalışmaları var mıdır?

6)Tedarik zincirindeki kırılmalar öne sürülerek yaşanan tarımsal ithalat sıkıntılarına karşı bakanlığınızın yürüttüğü çalışmalar ve aldığı tedbirler nelerdir?

7)birçok ülke gıda,hububat ve bakliyat ürünlerinde stoklamalara ve ihracat yasaklarına/ kısıtlarına gitmektedir. Ülkemizin yaşanabilecek bir kıtlığa karşı stok,stok kapasitesi , depolama ve üretim noktasındaki çalışmaları ve aldığı tedbirler nelerdir?

8)Ülkemizin yaşanacak bir yapay kıtlığa karşı mevcut stokların ihtiyacı karşılama süresi ne kedardır?

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.