GELENEKSEL BAYRAM BULUŞMASI!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekilimiz Sn. Dr. Polat Kara, Kurban Bayramı münasebetiyle gerçekleştirilen bayramlaşma programına katılarak, halk ile devlet ricalinin buluşmasına vesile oldu.
09 Temmuz 2022 Cumartesi günü Belediye 1 Nolu (Doğan Restaurant) Sosyal Tesisi’nde gerçekleşen programa; Kaymakam Sn.Dr. Polat Kara’nın yanı sıra AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel,İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcısı ve Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası Komutanı P. Kurmay Albay Serdar İpekoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Sn.Kd. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, adli, idari ve askeri erkan, resmi/özel kurum ve kuruluşların yöneticileri, siyasi parti ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclis üyeleri, iş insanları, STK’ların temsilcileri, muhtarlar, basın mensupları ve kadirşinas halkımız katıldı.
Geleneksel bayram buluşması; sevinç, coşku ve heyecanla gerçekleşirken, halk ile devlet ricalinin en güzel buluşma örneği sergilendi.
Her dinden, her mezhepten ve her görüşten insanımızın bayram coşkusuna ortak olması; kentimizde yüz yıllardır var olan ve pekişerek devam etmekte olan birlik, beraberlik, sevgi, saygı, barış, kardeşlik ve hoşgörü ortamının özelliğini ve güzelliğini bir kez daha gözler önüne serdi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.