Gazeteciler Bayramlaştı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen bayramlaşma programına Cemiyet üyelerinin yanısıra Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven  katıldı.

Milletvekili Abdülkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, bayramlaşma programında yaptığı konuşmalarda gazetecilerin bayramını kutladı.

İGC binasında gerçekleştirilen programda gazeteciler meslektaşlarının ve Belediye Başkanı, milletvekili ve ilçe başkanının da bayramlarını kutladı.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Gazetecilerin bayramlaşma programında bulunmaktan son derece mutlu olduklarını belirterek “Bölgemizde bulunan gazeteci arkadaşlarımıza iyi bayramlar diliyorum. Gazetecilik gerçekten çok önemli bir meslektir. İskenderun’da bulunan gazeteciler festival boyunca haberleriyle bizlere destek verdi. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.


Ak parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, tüm gazetecilerin bayramlarını kutluyorum. Bölgemizin kalkınması için gazetecilerin duyarlılıkları bizler için çok önemli. Mesleğini hakkıyla yapan tüm gazetecilerimize saygı duyuyoruz. Basın halkın ortak sesidir. Bu konuda bölgemize katkı sunan ve destek veren tüm gazetecilerimizin bayramlarını kutluyorum” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.