Demokrasi ve Atılım Partisi İskenderun İlçe Kongresi, yapıdı.

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Demokrasi ve Atılım Partisi İskenderun İlçe Kongresi, yapıldı. Demokrasi ve Atılım Partisi kurucularından, İskenderun İlçe mevcut Başkanı Güven Gündüz Deva Partisi Genel Başkanı  Babacan’ın da katılımıyla gerçekleştirilen kongrede yeniden başkan seçildi.

Deva Partisi İskenderun 1. İlçe Kongresi 4 Haziran Cumartesi günü saat 13.00’de İskenderun Ramada Otel’de yaptığı kongreye CHP, Gelecek Partisi, İyi Parti ve birçok Oda Dernek Başkanları davetli olarak katıldı.

“Ülkemizde yaşanan ekonomik krizin temelinde siyasi tercihler yatıyor”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Güçlenmiş Parlamenter Sistem ile ilgili detaylı eylem planı hazırladıklarını belirterek, “Her alanda eylem planımız hazır, açıklayacağız.” diye konuştu.

Deva Partisi Genel Başkan Babacan, konuşmasında “Ekonomi, Beştepe yönetimi çevresinde kümelenen dar bir grubun menfaatine endekslendi. Demokratik değerleri ve ilkeleri askıya alan otoriter yönetim zihniyeti ülkemizin ciddi kayıplar yaşamasına sebep oldu. Yaşanan demokratik gerileme dönemini durdurup, ekonomimizi hızla hak ettiği yüksek seviyeye ulaştırmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.