SON GÖREV HAVADAN KONTROL!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Hatay İl Jandarma Alay Komutanlığına bağlı Jandarma Helikopterinin marifetiyle İskenderun asayiş, huzur, güvenlik ve trafik düzeni ile ilgili genel durumunu havadan kontrol ve denetim gerçekleştirdi.
Kaymakam Yönden’in kontrol ve denetim programına Hatay İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Osman Saygılı ve İskenderun İlçe Jandarma Komutanı J.Kd. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım ile İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanı Teğmen Göknur Toker katıldı.
İskenderun 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı helikopter pistinden havalanmak suretiyle başlayan kontrol ve denetim uçuşu, İskenderun”un semalarında bir süre devam etmesinin akabinde, aynı piste iniş yapılarak tamamlandı.
İstanbul Gaziosmanpaşa Kaymakamı olarak göreve başlamak üzere önümüzdeki günlerde İskenderun’dan ayrılacak olan Kaymakam İskender Yönden, İskenderun’daki son görevi  havadan kontrol ve denetim yaparak yerine getirdi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.