İSKENDERUN’DA 23 NİSAN COŞKUSU!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. Yıldönümü münasebetiyle Beş Temmuz İlkokulu’nda tertip edilen kutlama programına katıldı.
Kaymakam İskender Yönden, günün anlam ve önemine ilişkin  konuşmasında; Cumhuriyetimizin temel kurumlarından olan ve millet iradesinin en güzel şekilde temsil edildiği T. B. M. M.’nin açılışının 102.yıldönümünü gurur ve mutlulukla idrak ediyor, bu müstesna günün heyecan ve coşkusunu hep beraber gönülden yaşıyoruz.” dedi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 102. Yıldönümü münasebetiyle Beş Temmuz İlkokulu’nda icra edilen program kapsamında; Cumhuriyetimizin banisi Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere,, kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve necip milletimizin selameti adına canlarını feda ederek şehadete irtihal eden tüm aziz şehitlerimiz ve şehadetin şahitlik eden kahraman gazilerimizin anısına saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.
23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat: 10.30″da
İskenderun Beş Temmuz İlkokulu’nda gerçekleştirilen törene; Kaymakam İskender Yönden’ in yanı sıra Kaymakam Adayı Cezmi Kandemir 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Cumhuriyet Başsavcısı M. Emin Ünalan, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci,, Hatay Barosu Başkan Yardımcısı ve İskenderun Temsilcisi Av. Şükran Düzen, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, HBB Bölge Koordinatörü Vekili Ahmet Serhat Beydilli, Kurum Müdürleri, Adli, İdari ve Askeri Erkan, siyasi parti teşkilatları ve STK temsilcileri, gaziler, okul idarecilerimiz ile öğretmen ve öğrencilerimiz, basın mensupları ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.