Otomotiv sektöründe baş döndüren yenilikler Anıl Otomotiv’de! Yeni markalarını tanıttılar!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Anıl Otomotiv yeni markalarını tanıttı! Anıl Otomotiv düzenlediği tanıtım programı ile yeni markalarını tanıttı.  SsangYong, MG ve Suzuki’nin bayiliklerini üstlendiklerini kaydeden Anıl Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Abacı, sportif görünümü ve teknolojik donanımlarla dolu ferah iç mekanı ile teknoloji harikası yeni modelleri tanıttı. 

Sahip olduğu teknolojik özelliklerle her yolculuğu kolaylaştıran, konforlu koltukları ve geniş cam tavanıyla kullanımı keyifli hale getiren özelliklerini basın mensupları ile paylaşan Anıl otomotiv yönetim kurulu Başkanı Şekip Abacı, İftar yemeği sonrasında bünyelerine kattıkları yeni teknoloji araçların tanıtımını yaptı. Tanıtımda şirket ortağı oğlu Anıl Abacı ve eşi Zehra Abacı,  kardeşi Naim Abacı ve şirket personeli hazır bulundu. 

Uzun yıllardır Opel’in bayiliğini yaptıklarını anımsatan Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Abacı, davete katılan basın mensuplarına teşekkür ederek bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yemeğin ardından iftar duasını da kendisi yapan Abacı, ilahilerin seslendirildiği programda okuduğu şarkılarla basın mensuplarının alkışını aldı. İftar programının ardından şovrumda  bünyelerine katılan araçları basına tanıttı.

Anıl Otomotivin sektörün önemli bayilerinden biri olduğunu vurgulayan Şekip  Abacı, bayiliğe başladıkları Opel’i devrettiklerini anımsatarak “Hatay’da tecrübeli bir bayi olduğumuz için Opel’li devretmemize rağmen bizi bırakmadılar. Şu anda SsangYong, MG ve Suzuki’nin bayiliklerini üstlendik. Bu üç marka da sektörün etkilileri arasındadır” dedi.

Abacı, bayiliğini yürüttüğü araç markalarını bir bir tanıttı. Tanıtımda MG’nin hibrit serisi üzerinde duran Şekip Abacı, gelişen teknolojiden ve otomotiv sektörünün baş döndüren gelişiminden bahsederek sektörün yavaş yavaş elektriğe döndüğünü söyledi.

Anıl Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Abacı, “Akaryakıtın inanılmaz yüksek fiyatlara ulaştığı günümüzde artık devir, elektrikli araçlar devrine döndü. Klasmanında fiyat ve performans açısından en etkili aracımız. Çok büyük ilgi görüyor. Avantajlarını saymakla bitiremeyiz. 

Örneğin 400 Km.’yi 90 liralık şarjla gidebiliyorsunuz. Bu aracı alana da 25 bin liralık şarj cihazını da veriyoruz. 7 yıl garantili olmasının yanında beğenmediğiniz taktirde aracı tekrar geri alma durumundayız. Şu anda akaryakıt istasyonlarında şarj sisteminin konulması zorunlu hale geldi” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.