İş İnsanı Şekip Abacı yeni markaları tanıtmaya hazırlanıyor!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden İş insanı Şekip Abacı, yeni markalarla yaptığı anlaşmaların bilgisini,  deneyim ve görüşlerini  gazetecilerle paylaştı.  Başkan Diyap Atar ve yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulunan Abacı, lansman ile ilgili düşüncelerini de anlattı.

Uzun yıllardır İskenderun ve Antakya’da Anıl otomotiv olarak hizmet veren Şekip Abacı, artık teknolojinin gelişmesine bizlerde ayak uyduruyoruz. Daha önce bayiliğini yaptığımız markalarla anlaşmalarımızı bitirdik. Yeni teknolojinin getirdiği otomobiller ve markalarla çalışmaya başladık. Bu konuda tüm basın mensubu arkadaşlarımıza Cuma günü bayimizde gerçekleştireceğimiz tanıtım toplantısında tüm detayları açıklayacağım dedi. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ise Bölgemize kazandırılan hizmetler her zaman önemlidir. Şehrimize yeni gelen markaların sizlere ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.