“Daha yeşil bir Türkiye dileğimiz ektiğimiz fidanlarla yeşerecek”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, Orman İşletme Müdürlüğü ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, “Dikili bir Fidanınız olsun” etkinliğine katıldı. Etkinliğe katılanlar daha yeşil bir doğa için fidan diktiler.
İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı, “Dikili bir Fidanınız olsun” etkinliği sonrasında yaptığı değerlendirmede; “Orman İşletme ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüzün düzenlediği etkinliğe katıldık. Ektiğimiz fidanların toprakla buluşması ve gün geçtikçe büyümesi bizleri mutlu edecektir. Doğayı seviyoruz. Yeşili koruyoruz mantığı ile hareket ediyoruz. Bu etkinliği düzenleyen katkısı olan herkesi kutluyoruz. Daha yeşil bir Türkiye dileğimiz ektiğimiz fidanlarla yeşerecek.” Dedi.
Orman İşletme Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen etkinliğe Aile ve Sosyal Politikalar İskenderun İlçe Müdürü Yılmaz Balaman, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, İskenderun İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Yıldırım, Kurum Müdürleri, STK temsilcileri, çocuklar, aileler, gençler katıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.